NUMELE CURSULUI: CINE SUNT EU?

OBIECTIVUL CURSULUI: În primul rând va fi vorba despre introspecţie, despre autoanaliză; o sesiune de întâlniri care vă vor face să aflaţi lucruri pe care nu le ştiaţi despre dvs. Să te cunoşti pe tine înseamnă de fapt să poţi să-i cunoşti mai bine pe cei din jur. Menirea cursului este de a determina cursantul să se deschidă şi să câştige încredere faţă de el, să nu-i fie frică să încerce să facă. Cel mai mare câştig va fi faptul ca va descoperi ce fel de om este. Va putea să isi raspunda la intrebarea cine sunt eu, de care de cele mai mult ori fugim.

GRUPUL ŢINTĂ: Un curs care foloseşte ca bază arta teatrală – nu poate avea vârstă. Totuşi, este important ca o grupă de cursanţi să fie formată din oameni apropiaţi ca vârstă (diferenţele să nu fie mai mari de aprox. 10 ani)

STRUCTURA CURSULUI:

I serie – Interioritate

II-a serie – Relație

III-a serie – Concept

 

DURATA CURSULUI: 120 de ore, grupate în 3 serii a câte 40 de ore fiecare

FORMATOR: ALEX VLAD

Actor profesionist. A jucat spectacole în săli de teatru, sală atelier, sală studio, spaţii neconvenţionale/underground şi a recitat versuri pe stradă. Primeşte în cei 10 ani de activitatea teatrală mai multe premii şi nominalizări în calitate de actor. Scrie teatru. În prezent poate fi văzut la Teatrul Metropolis Bucureşti. Ateliere de arta actorului a început să susţină in urrmă cu 6 ani, după ce stuadiase deja cu Vlad Massaci, Sanda Manu, etc. Au aurmat şi alte întâlniri importante precum cele cu David Esrig, Gelu Colceag sau Thorsten Giese, etc.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina personală  http://alex-vlad.blogspot.com/

COST: 1100 lei/ serie

ORARUL: 1 sesiune de 4 ore/săptămână sau 2 sesiuni a câte 2 ore/săptămână

OBSERVAŢII: Modulul introductiv de actorie „Cine sunt eu?” este urmat de următoarele module:

  1. Personalitate, temperament, principii si valori – modul introductiv
  2. Drumul meu spre personaj – modul de aprofundare
  3. Drumul personjului spre mine – modul de aprofundare