ANUNŢ IMPLEMENTARE PROIECT – Training Wizards – NLP Accelerator – 2016-1-RO01-KA104-023583

Proiectul „Training Wizards – NLP Accelerator” ID – 2016-1-RO01-KA104-023583, proiect cofinanţat prin programul ERASMUS+, AK1, program al Uniunii Europene.

 

Motivatia acestui proiect a fost data, pe de o parte , de constientizarea eternei schimbari a societatii moderne si dorinta de atine pasul cu aceste schimbari, prin introducerea de elemente noi in activitatea curenta, pe de alta parte, dorinta de implementare a unui proiect de mobilitate este data de nevoia de a invata tehnici si metode noi de motivare, de atragere a adultilor catre educatie, de a schimba perceptia societatii legata de formare si oferirea unei noi experiente de formare.

 

Programul Erasmus+ „Training Wizards – NLP Accelerator” sprijina activitatile de mobilitate in scop educational, avand ca scop sporirea competentelor cheie si a abilitatilor personalului din invatamantul pentru adulti, pentru a creste calitatea predarii si invatarii in toate formele si a le face relevante pentru nevoile pietei fortei de munca si ale societatii in general.

 

Consortiul format in vederea implementarii acestui proiect este format din :

-Societatea comerciala R4 – Consultanta si Formare Profesionala S.R.L.—coordonator de consortiu si organizatie de trimitere

-Societatea comerciala Economic Confort S.R.L.–organizatie de trimitere

-Asociatia IQ Level –organizatie de trimitere

 

Partenerul ales pentru acest proiect este Societatea 4emes -Consultdores Associados, Lda. din Portugalia si este organizatie gazda

 

Obiectivele proiectului sunt:

  1. imbunatatirea nivelului de competente ale formatorilor si indrumatorilor de practica prin introducerea elementelor NLP in activitatea de formare, in vederea motivarii, stimularii si incurajarii cursantilor, a schimbarii atitudinii acestora fata de educatie, munca, societate.

 

  1. cooperarea transnationala in vederea obtinerii de cunostinte noi privind cele mai moderne tehnici de predare/evaluare/elaborare documente si asigurarea unui parteneriat pe termen lung cu furnizorul de formare portughez.

 

”SC. R4-Consultanță și Formare Profesională SRL este inscrisa in registrul de evidenta al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal”

 

Conținutul acestui material reflectă exclusiv punctul de vedere al R4-Consultanță și Fomare Profesională SRL și Comisia Europeană nu este responsabilă de modul în care pot fi utilizate informațiile cuprinse în comunicare sau publicare.